Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Holland Focus Photo Gallery
Holland Focus Photo Gallery
Holland Focus Photo Gallery
Holland Focus Photo Gallery
Holland Focus Photo Gallery

Oproep: DE KOK (Jan, Christina, Piet)

Vriendelijk verzoek aan:
- de heer JAN DE KOK, geboren te Amsterdam, Nederland op 11 augustus 1923;
- mevrouw CHRISTINA DE KOK, geboren te Oppeln, Duitsland op 7 september 1942;
- de heer PIET DE KOK, geboren te Boedweis, Tsjecho Slowakije op 18 april 1945;
om zich z.s.m., liefst voor 30 november 2016 te melden bij TeekensKarstens advocaten notarissen (mevrouw mr. M.L. Beerman), Vondellaan 51, 2332 AA Leiden, +31 71 5358056, inzake de nalatenschap van hun zoon/halfbroer Cornelis Lambertus de Kok, geboren te Amsterdam op 23 november 1946, laatst gewoond hebbende te Amsterdam, Nederland, overleden op 10 december 2015.

 
Beleef de natuur bij de Philips Fruittuin!

door Ton van Rooij

Aan de rand van Eindhoven en tóch midden in het groen ligt de Philips Fruittuin. Dit ooit door elektronicaconcern Philips opgezette bedrijf is tegenwoordig véél meer dan enkel een fruitplantage. Want sinds enige jaren bevinden zich hier ook een bezoekers- annex vergadercentrum, restaurant en landwinkel.
Van april tot en met oktober is hier het meest te doen. Dan worden er rondleidingen gegeven, speurtochten voor kinderen gehouden en bezoekers in de gelegenheid gesteld om op het terrein te picknicken en – gedurende enkele weken – zelf appels te plukken.

Read more...
 
Streetcats, de kracht van de meiden

door Ton van Rooij

Niet alle tieners blaken van zelfvertrouwen, weten over welke talenten ze beschikken en hebben een juist beeld van zichzelf. In ’s-Hertogenbosch (ook bekend als Den Bosch) was dat tien jaar geleden voor de toenmalige tekenlerares Margriet Windt reden om Stichting De Zebra op te richten en onder die vlag zulke jongeren een helpende hand te reiken.

Read more...
 
Musical SKY creëert 3D-(droom)wereld

door Ton van Rooij

De allereerste voor het theater gemaakte musical in 3D – en ook nog van grotendeels Nederlandse makelij. Dat is SKY, een productie afkomstig uit de koker van Robin de Levita’s en Kees Abrahams’ bedrijf Imagine Nation, songwriter/producer/promotor John Ewbank en zanger Marco Borsato. Op 3 april gaat deze door het 3D-element al bij voorbaat spraakmakende musical in Theater Amsterdam in première.

Read more...
 
Nederlandse bouwwerken wereldwijd

Nederland heeft wereldwijd veel gecreëerd, waaronder een goede naam

door Ton van Rooij

Het ontwikkelen van geavanceerde waterkeringssystemen en het droogleggen van waterrijke gebieden – technologisch gezien zijn dit slechts twee van de dingen waar Nederland bekend om staat en geprezen voor wordt. Waterbeheer is ook een onderwerp waar Koning Willem-Alexander heel erg geïnteresseerd in is.
Op het gebied van bouw en infrastructuur heeft het Nederlandse bedrijfsleven tevens wijdverbreide faam verworven als het gaat om het ontwerpen en/of realiseren van gebouwen, bruggen, energieopwekkingsfaciliteiten, havens, waterwegen, tunnels, spoorlijnen, wegen, enzovoorts.
Ook in het buitenland is de Nederlandse expertise in de bouw en infrastructuur uitvoerig in de praktijk gebracht. Laten we eens kijken naar enkele van de voornaamste spelers in deze specifieke arena.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>

Page 1 of 3
MyDutchAncestors

Holland Focus Photo Gallery

Did you attend a Dutch community event? You may find yourself on one of the numereous pictures in our photo gallery. Have a look.

Looking For ... ?

Are you looking for someone or something? Or are you willing to help someone out with his search? Read the announcements in our looking for section.

Send an E-Card

E-CardClicke here to send a free Holland Focus e-card to your friends and family.

Colouring Picture

Colouring PictureSpeciaal voor de Troonswisseling.
Fun for the children! Download a full size picture here.